Terug naar de Homepage   Hier vindt u algemene informatie over portretinopdracht   Hier vindt u een overzicht van de bij ons aangesloten kunstenaars   Begin hier uw zoektocht   Vaakgestelde vragen   Adresgegevens    

Op zoek naar de mens achter het gezicht

Ieder mens is uniek. Dat geldt voor het uiterlijk en voor het innerlijk. Art Agency Saskia Siebers streeft naar een optimale match tussen kunstenaar en opdrachtgever, zodat het uiteindelijke kunstwerk volledig recht doet aan het karakter van de geportretteerde. Van grappig tot onroerend, van superrealistisch tot expressionistisch: ons portfolio van vooraanstaande kunstenaars biedt u de keuze uit vele stijlen en technieken.

Kiezen voor bemiddeling door onze specialisten bespaart u veel tijd en garandeert een optimale vertaling van uw wensen. Een kinderportret in romantische, impressionistische stijl? Een diepgaand karakterstudie in pastel? Een stoer bronzen beeld? Bij art agency Saskia Siebers zijn enthousiaste gerenommeerde kunstenaars uit vele landen aangesloten. En wij weten exact wat de grootste talenten van de individuele portrettisten zijn, zodat wij een zorgvuldige (pre-)selectie kunnen maken!

Divers en deskundig

Hoe groot de diversiteit aan stijlen is ontdekt u op deze website. Spreekt een bepaald werk u aan? Wilt u graag meer weten over een specifieke kunstenaar of heeft u bijzondere wensen? Wij begeleiden uw portretopdracht van a tot z. Deskundig, liefdevol. En perfect toegespitst op u persoonlijke voorkeuren en het beoogde budget.

Over onze kunstenaars en over ons.

Art Agency Saskia Siebers is in 2000 opgericht en heeft talentvolle kunstenaars uit binnen en buitenland aan zich weten te binden. Dit door onze persoonlijke benadering en onze inspanningen om de portretkunst verder te bevorderen. Wij organiseren tentoonstellingen en houden regelmatig contact met de bij ons aangesloten kunstenaars. We houden de ontwikkelingen in portretkunst in de gaten zodat we u altijd van perfecte adviezen kunnen voorzien.

VEEL PLEZIER MET HET BEKIJKEN - EN HOPELIJK BEWONDEREN - VAN DEZE UNIEKE PORTRETTEN.

partners en filialen
Koppelaar's Kunsthuiskamer
Lijstenmakerij Krützmann Amsterdam
kinderportrettendubbelportrettenfamilieportrettengroepsportrettenofficiële portretten
dierenportrettenportretten van huizenportretten van interieurs
portretten van schepenportretten naar foto's